Underbara sol!

Sitter just nu ute i solen med min underbaring och dricker lite kaffe :) Värmen vill hålla i sej lite till och det gör mej ingenting :) Värme året om hade absolut inte suttit fel heller så ^^ För någon mer vinter(kyl)hatare än mej får man fan leta efter :P

Jag bar ut lilla Simba då hon fortfarande låg i min säng. La henne på en stol här bredvid mej med en dyna i solen. Hon verkade inte riktigt vilja gå, men så plötsligt hoppar hon ner och studsar iväg :P hihi. Hon försöker fortfarande  njuta av sitt liv och det ska hon allt göra lääänge till :)
Läste lite på nätet där någon hade en katt som var 26 år gammal som han hade fått när han föddes. Så himla sött :) 

Men nu ska jag lala lite mer i solen och sen kommer Kimmy och lämnar ungarna och Ottan :D


Ha en fortsatt underbar dag! :)

My Candypuff!

Idag har det vatt en väldigt lugn dag. Gick upp lite senare med, behövde lite fler timmar. Men jag har iallafall tränat en stund idag, sen har jag även grillat eftersom det var så pass fint väder idag :)
Har läst lite om olika partier med för det e ju snart röstdags. Och jag tror att jag e ganska säker på vad jag kommer rösta. Miljöpartiet verkar vara det parti som mest vill göra något åt djurens rättigheter, och bäst. Men de hade även lite annat bra de vill ändra/göra bättre:


DJUR I LANTBRUKET!
• Förtydliga djurskyddslagens krav så att pälsdjurens naturliga behov tillgodoses. Vilket då kan leda till att pälsfarmer läggs ner.
• Förbjuda kastrering på grisar utan bedövning och ge möjlighet till utevistelse då de flesta grisar hålls inomhus i ostimulerande miljöer.
• Utevistelse för alla kor på sommaren är ett måste!
• Förbjuda att höns lever i burar. Även bättre regler för frigående höns bör ses över.
• Minska transporten för djur till slakt. Och själva slaktmomentet ska göras så stressfritt som möjligt och de ska bedövas ordentligt innan avlivning.

DJUR PÅ CIRKUS!
• Förbjuda djur på cirkus helt. Punkt!

DJURFÖRSÖK!
• Plågsamma djurförsök måste på sikt avvecklas och ersättas med mer etiska alternativ.

DJURPORR!
• Införa ett uttryckligt förbud mot sexuella övergrepp på djur samt innehav, framställning och förmedling av djurpornografi.

Andra bra frågor som gör Miljöpartiet till ett bra parti.

DÖDSSTRAFF!
• Dödsstraffet är inte värdigt ett demokratiskt samhälle. Det är grymt, omänskligt och kränker den mänskliga rätten till liv. Staten kan inte visa att det är fel att döda genom att själv göra det.

FILDELNING!
• Det är fel att kriminalisera de människor som laddar ner filer från internet. Vi vill därför sänka straffet till dagsböter, polis och åklagare får då ej möjlighet att göra integritetskränkande ingrepp i den enskildes privatliv.

PÄLS!
• Miljöpartiet kräver att pälsfarmerna avvecklas.

TRANSPORTER!
• Bygga ut järnvägsnätet, satsa på förnybara bränslen, anlägga fler cykelbanor och arbeta för en lågtaxepolitik inom kollektivtrafiken. Vår vision är nolltaxa inom kollektivtrafiken.
Kollektivtrafik och bilfria innerstäder är en målsättning för att bevara levande och bullerdämpade stadskärnor, att minska privatbilismen är nödvändigt. Miljövänliga alternativ ska gynnas ekonomiskt.

VAPENEXPORT OCH AVRUSTNING!
• vi ska inte exportera till diktaturer eller länder som kränker mänskliga rättigheter. Vi ska inte heller exportera vapen till krigande länder. Vapenhandel skadar också länders möjlighet att utvecklas. Därför ska vi inte exportera till fattiga länder. Miljöpartiet vill på sikt sluta exportera vapen.


Såja, tror det räcker där xD Folk läser nog inte ens det :P Men jag tycker iallafall att det verkar vara ett väldigt bra parti och det e alltså där det lutar åt mest för tillfälligt.

Nu ska jag försöka se om min lilla Candypuff vill ha lite mat. Hon har legat i min säng hela dan och inte ätit ett dugg :/ så det ska jag göra nu och sen vet jag inte om det blir film. Får se! 




I love you soo much my sweet candypuff :)


Film och mys med liten katt! :)

Idag steg man upp vid halv nio tiden. Skulle inte göra nåt särskilt men jag har börjat tycka det e jävligt skönt o stiga upp lite tidigare, så blir dagen lite längre med. Också e det ju härligt o ta en kopp morgonkaffe och sitta och titta ut på det fina solvädret och lyssna på musik på laptopen. Så härligt! :)

Cyklade senare vid 12 tiden till syrran för att fixa hennes hår som tog någon timma. Hon och Tobbe skulle till en fest som min bror, Nanette och två andra håller i, som har ett tema som e att alla ska vara utklädda med 80-tals kläder. Åååh underbart ju :D Underbara 80-tal ^^, Tobbe skickade bild innan på henne och sen på han själv. Hahah som man skratta, Tobbe hade orange/brun peruk och den skärde sej riktigt med den cerisa t-shirten :P maha. Men hoppas dom får kul iallafall, vilket jag e säker på att dom kommer :)


Tänkte fixa lite med bilder och sen ska jag se om jag hittar någon bra ny film som jag och min candypuff Simba ska titta på ♥ Fixade ner en som blev klar idag. Det skulle vara en Zombie film men när jag spola igenom den snabbt så såg jag inte en jävel av dom xD Så jag tror iche den e så bra..Survival of the dead heter den iallafall.. Jag vill ju se värsta styckeriet och zombisar som sliter och biter av kroppsdelar, DÅ blir kitty glad om en skräckis e så :D

Men nu kom syrran (Milla då) så vi ska väl fika lite nu, SEN fixa bilderna då ^^

Mobilt = Kräkmedel

Fyfan vad jag hatar mobilt bredband...Hur kan människor ens välja det med meningen ?? Men dom tycker väl om när det slöar, lägger av mitt i allt eller ibland helt enkelt inte funkar på några dagar...Mmm det kan man ju bara älska. Nä fy!

Jag kan förstå när det e dåligt väder att det mobila inte skulle fungera, men idag e det fint ? Men trots det så e han otroooligt seg och blir helt cp på vissa sidor..

Undra om han som lura oss fortfarande jobbar hos Telenor. Han borde få sparken iallafall. Lura oss att så o så kommer det bli men sen visar det sej att det inte ens går. Och att det e VI som får betala för det...Sjukt!

Såhär ser det ut allt för ofta nu. Tråkigt som attan..Aja nu ska jag se vidare på Våra bästa år och sen fixa lite med ringarna o sådär..Skriver kanske mer senare. Får se på vilket humör jag e på :P

Äntligen Twilight!

Vet inte om jag skrivit att jag försökt fixat ner Twilight Eclipse 2 gånger tidigare utan att dom funkat. Men så nu äntligen fick jag tag på en som det e bra kvalle på samt text och hela rullen. Perfa! Så det blir till att se den ikväll :)

Posten var här också innan idag och lämnade mitt paket med ringar, så jag håller på och fotar dom nu och ska sen göra det dryga, sätta ut pris och fixa och dona..

Jag har även vatt inne på lite olika sidor och försökt att hitta 80-tals kläder som jag älskar. Borde ha levt på den tiden, inte vatt född så sent xD Men jag hitta några stycken men kläderna va så satans dyra, men så satans snygga :D
Så här kommer lite underbara 80-tals inspirerade toppar, byxor, linnen m.m :)



Barnfilmer jag minns som jag alltid tittade på när jag va liten var Care bears och Rainbow Brite and the star stealer. Det e dom två jag minns iallafall som jag såg som barn, och även My little Pony ^^,
Vilka minns ni ? :)

 


Nytt innehåll i garderoben!

Ååh vad jag hade lust idag att bara rensa ut hela garderoben och sälja skitet.. Fy vad jag e trött på mina kläder. Blesh! Fast får nog göra så istället att jag köper in lite och slänger ut lite gammalt så jag iallafall har nåt att ha på mej :P nog lite bättre. Känner det e många förändringar nu. Håret, kroppen och nu klädstilen, för den ska ändras!


Jag önska jag hade liite längre hår bara. E fortfarande sur på mej själv för att jag klippte av allt hår förra året. Sisådär 30 cm åkte av för att jag "kände" för o ha kort. Idiot! Jag har ju haft kort 07 och då sa jag att jag aldrig skulle klippa det kort igen, så man kan ju verkligen bli irriterad på sej själv ibland. 20 mintuer hos frissan kommer nu ta mej 2 år till att få tillbaka det. Nu på detta året som gått har det väl växt 10cm..Aja inget o göra åt nu. Bara och vänta...och vänta..suck! :/


Nu ska jag titta lite på "So you think you can dance" och lite på h&m imellanåt och fönstershoppa sålänge :P


Nu ska the fat one börja träna ^^

Ojdå här va det länge sen man skrev..har bara inte riktigt känt för att skriva. har inte heller hänt något särskilt sen sist jag skrev ^^

Jag har tänkt på en sak länge som jag velat börja med men aldrig fått fart att göra. Träna! Jag ser mej själv som både tjock och klen, hur nu det går ihop, men jag tycker jag e klen på överkroppen också har jag fått lite för mycket runt midjan, lår och höfterna. Så jag tänkte jag skulle försöka bygga upp armarna lite, fixa magen plattare och helt enkelt komma bättre iform.

Jag har (belive it or not) gått upp 7kg det sista halvåret så jag e inte mega happy över vad jag fått för det.

Men till träningen lyssnar jag på mycket old musik på band. Jepp jepp sanning :P jag e en av dom få som fortfarande sätter igång band och spelar :D Helt annan känsla än o spela cd..

Här e några låtar som har spelats upp än så länge:


SPECIAL D - YOU


FANTASY PROJECT - FALL IN LOVE


ROYAL GIGOLOS - GIMME GIMME GIMMIE!


GÜNTHER FT. SAMANTHA FOX - TOUCH ME   


Härligt o träna till :)

Senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Fixa lite mat och bygga lite lyxiga hus i Sims maybe :D E ju hundvakt med hela veckan så honom ska jag ut med en sväng med också innan brorsan kommer o hämtar han.


Men nu träning :)

Lite färgning och lite FL

Sitter just nu mest bara o segar och funderar på namn... Lyssnar på en remix på "we no speak americano" som e hyffsat ball. Om man ändå kunde klämma fram något sånt xD Men där e ganska många remixer på den nu, dock inte många som e så bra eller tillräckligt ändrade för att jag ska tycka dom ska kallas för remixer. Lite mer bonk bonk och kling klang räcker oftast inte, tyvärr.  




Och det jag funderar på e ju vad jag ska byta till. Plexxy kallas man ju för just nu men e det så jävla nice ? Jag tänker iallafall bara på plexiglas men det hade jag ju inga tankar på när jag 'döpte' mej till det.
Det e så himla svårt bara att komma på något, sen när man väl tro sej kommit på något fränt, ja då finns det nån hemsida eller någon annan som gör musik som heter det..Så det e ju inte det lättaste. Fast jag har ju några namn som jag ska tänka igenom och sådär..

Ska snart äta och sen blir det nog färgning i håret. Vet inte om jag tar magentan idag, beror på hur det vita blir.. Men sen blir det nog lite FL. Har kommit in i det igen så nu sitter man därinne några timmar och bygger :)

Men om jag färgar (och det blir bra) så lägger jag väl upp bilder lite senare så ni får se hur det blivit :D
Men nu - Äta!

mina paket e kommna :)

Igår fick man sminket ifrån e.l.f, och idag fick jag hårfärgen. Färgade utväxten innan ikväll så det e klart. Måste ju bli nåt av det vita med, tycker att jag har tillräckligt ljust nu.






Nu ska jag snart sova för jag ska följa med syrran imorron med katten o öronmärka henne. Sen vet jag väl inte riktigt vad som händer men dryga blir det väl säkert :P

Skriver väl mer senare idag, ciao! :)

Lite borta kanske ? Sorry ^^

Oj, jag har visst vatt lite små-off här. Men i lördes var jag ute, sen sovde jag hos syrran så jag kom inte hem förrän på kvällen på söndan, och då orkade jag inte sitta och skriva ändå :P Och idag har jag vatt på sjukan och tagit ut röret som jag hade, så nu väntas bara röntgen sen e det förhoppningsvis över för gott.

Började känna ett riktigt sug efter FL idag så idag har jag byggt och hållit på som attan i det. Kanske e igång igen ? Har suttit stilla en bra stund och inte kunnat gjort något, sen har jag inte haft Nexus iheller som jag måste ha <3 Men idag blev det äntligen fixat så därinne har jag suttit och trixat en del idag :D

Ska nog lägga upp en snutt när jag känner att det e bra, så ni kan få höra lite :)

Nu ska jag spela vidare på lite gamla bitar, och kanske lite nya om jag hittar :)



No cruel cosmetics

VeggieToppen



RSS 2.0