Good Food!

Ibland e man lat när man ska göra mat (oftast lat) och då blir det alltid att man gör mat som "fixar sej själv".

- Halvera potatisarna, häll över olivolja och krydda - In i ugn och ställ på 200grader i 40-45min. 
- Ta en påse och häll i tomatpure, vitlökssås, vatten och kryddor - Dela fileérna och lägg i påsen.
- Puréa kikärtona (eller krossa dom med kniv och hacka), häll i olivolja, vatten, citron och krydda med salt. 
- Hacka gurkan, ta en klick Creme fraiche (även majonnäs), kapris och krydda med salt och peppar.

Kommentarer

+ Jag godkänner alla kommentarer så länge dom inte innehåller kränkningar & personangrepp.
+ Jag redigerar mina bilder oftast i PhotoScape. Instagrambilder genom fånen med diverse appar.
+ Vill du fråga mig något? Skriv då på Blogresponse-knappen eller maila till [email protected]



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback


No cruel cosmetics

VeggieToppen

RSS 2.0