Brands in fashion!

Tänkte tipsa om en väldigt bra sida. Nu när sommaren börja närma sej så kan det alltid va trevligt med en fin bikini, och det har dom massor av! De har även massa  kläder, skor, smycken och väskor som ni kan kolla in på.
Så gå in och kika vettja! :)



Kommentarer
Postat av: beciell

Sommarens trendigaste Converse till salu i storlek 37! Unika med sina USA-ränder.. Superpris: 500 kronor!! Passa på, skitsnyggt till jeansshortsen i sommar tex.. http://beciell.blogg.se/2011/may/saljes-unika-converse-usa-stars-and-stripes.html

2011-05-17 @ 12:11:29
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-05-17 @ 12:30:41
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Matilda; mamma till Elna

Tack ska DU ha=)

2011-05-17 @ 12:54:48
URL: http://matildamayandersson.blogg.se/
Postat av: Anonym

sööt blogg.allt bra?

2011-08-14 @ 11:45:17
URL: http://psychedelique.blogg.se/
Postat av: Marzieh

Hej!



Jag skulle varna alla att denna sidan som du har tipsat de säljer bara koppior.Jag själv blev lurade.Jag köpte en mulberry väska vilket tyckte jag den var äkta men när jag skulle sälja den på tradera eller blocket de sa att eftersom det är en koppia , då fick jag inte att sälja den. Nu har jag väskan kvar och det är en koppia.Så akta dig själv också de säljer bara koppior.



mvh

2011-09-03 @ 21:58:13
Postat av: Luella

Brandsinfashion.com är inte ett seriöst företag. De säljer kopior av så kallade märkesväskor/kläder m.m., utan att tala om det faktiskt är fråga om kopior. Kontakta exempelvis Louis Vuitton via mail för att fråga om de har några andra återförsäljare på nätet – det har de inte. Fundera själv på varför priserna är så låga, om något verkar vara för bra för att vara sant så är det oftast så. Detta företag har inget kontor, lager eller telefonsvarare annat än i Kina. Att tillverka och sälja piratkopior av andra företags design, t ex en Louis Vuitton Speedy bag, kallas varumärkesintrång. Detta är olagligt, inte bara i Sverige. Ett företag som ägnar sig åt den här typen av olagliga affärer betalar heller inte skatt, ingen skälig lön, och de har ej heller drägliga arbetsvillkor för de anställda. Många bloggare vill gärna rekommendera detta och liknande piratföretag på grund av olika ”samarbeten” – de får betalt helt enkelt. Vad många inte förstår är att dessa företag ägnar sig åt andra skumraskaffärer såsom trafficking, droghandel, terrorism. Amerikanska federala polisen har liksom Interpol hittat kopplingar mellan fejkmärkesväsk-industrin och terrornätverk. Läs mer om detta här: http://www.wisn.com/news/2191330/detail.html

Du som köper en fejkmärkesväska kanske tror att ingen tar skada av det, men faktum är att du stödjer omfattande organiserad brottslighet som i sin verksamhet skadar många människor. Bloggare, samarbeta inte med sådana företag, det är att likställa med ett samarbete med t ex al qaida eller bandidos, de skulle säkert också betala er för reklam eller andra tjänster. Tjejer, köp inte fejkmärkesväskor/kläder – fundera på vart de väskorna kommer ifrån, och varför prestigen är så viktig. Spara till en äkta i stället – inget slår den känslan.



2011-10-31 @ 21:49:09

+ Jag godkänner alla kommentarer så länge dom inte innehåller kränkningar & personangrepp.
+ Jag redigerar mina bilder oftast i PhotoScape. Instagrambilder genom fånen med diverse appar.
+ Vill du fråga mig något? Skriv då på Blogresponse-knappen eller maila till [email protected]



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback


No cruel cosmetics

VeggieToppen

RSS 2.0