Gott nytt 2011!

Ville bara säga..
GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!

Hoppas ni får en riktig trevlig kväll och glöm inte att hålla era löften nu!


Puss på er! ♥

Some YT. Some base!

Håller på och tvättar just nu. Eller jag krymper rättare sagt. Även om kläderna var i XS så var dom sjukt stora. Hmm..undra hur L såg ut i dom...små kan dom inte ha vatt iallafall!

Också lyssnar jag självklart på en massa gó musik. Var inne i FL lite men tröttna ganska fort och satte igång Youtube istället. Störigt när man inte kan fixa så bra ljud och bas i såna låtar så viljan att fortsätta med det försvinner ganska snabbt.

Här e lite goingar:

Tim Berg Seek bromance [ avicii's vocal edit ]

Woody Bianchi You got what i want [ andrea prezioso & marvin extended rmx ]

Martin Solveig ft. Dragonette Hello [ sidney samson rmx ]
Chuckie, Hardwell  Gregori Klosman Move it to the mutfakta

Eargasm on this one!

Äntligen sitter man på lappisen igen!

Sitter just nu på lappisen faktiskt, fick bredbandet idag men e väl inte jätte happy. Har redan lagt av 2 gånger på...2 timmar ungefär. Det e inte Ok! Jag har uppdaterat det med som de bad mej att göra. Direkt efter la det av. Bra grejer detdär! Och bra grabbar som jobbar på stället. Jag känner inte alls för att besöka dom för att se vad dom har för sej. Inte alls, nää!

Aja skit i det. Kan inte göra så mycket mer. Säger dom det inte e något fel på det så e det väl inte det (ässhåls)
Det värsta e ju när man sitter och skriver något eller gör något annat viktigt, och den känner för att bara lägga  av. Happ, så var det med dom 5 timmarna man suttit och slitet, i total onöda!
Nä okeej, ska inte klaga mer. Bra grabbar som sagt, mycket...bra!

Sitter och fönstershoppar på H&M lite. Dom har fått in en hel del nytt och en hel del e dregel! Sicka puddingar! Men då det ser lite smått...dystert ut så får man fortsätta titta i fönstret och se ut som nån hemlös liten figur som gnaber på naglarna. Eller kanske mer fingrarna..


Ska iallafall fortsätta med...ehm...fönstergrejset nu..

Puss på er!

Filmtime med Kelle Belle

Jag tänkte jag skulle kurra ner mej i sängen senare och se på lite film. Håller på och fixar ner The graves och The reef. Den förstnämda verkar vara en liten B film men det tycker jag så många skräckisar e nu förtiden. Har blivit extremt kräsen på skräckisar. Där e inte många som biter på mej.
The reef e ännu en hajfilm där en båt sjunker och överlevarna simmar runder i vattnet. Två exempel på dåliga vattenfilmer e Open water 1-2. Ettan var mest dryg, nästan så man somna. Och tvåan...ja där såg man inte ens någon haj. Inga höjdare iallafall. Men på denna som jag fixar ner nu så såg man fantamej en vithaj. Brrrr...Så vi får se ur Kitty vågar. Sålänge inte hajen ploppar upp från ingenstans så ska det nog va lugnt. Annars....ja annars kommer jag få men för livet. Det gillar vi inte!

Jag får iallafall hoppas på mycket sågningar, benbitar, blod och skrik. Annars får jag väl fixa ner nya Saw om det ska va så..Men helst inte. Dom har riktigt spårat ur men eftersom jag älskar 1an och 2an så kan det nog fan bli så. Nån som vill kurra ner sej med mej? Tyvärr, har min Kelle Belle som kurrar med mej :)


The reef Trailer

En mycket trevlig jul och helg!

Ursäkta att jag varit lite tyst nu ihelgen men igår låg jag hela dan i sängen för jag var ute i lördes på Valla. Det var väl smått planerat att vi skulle dit men jag bestämde mej sent om jag skulle med eller ej. Såklart. Segpotta! Runt halv sju pratade jag med Elin och vid 7 tiden var man klar så det gick undan kan ni tro. Vi var bara 4 st men det funkar ju det med. Var ju bara planerat att det skulle vara Elin och jag så två till...gör ju ingenting!

Jag hade kamera med mej men tror ni jag fotade? Näe. Självklart inte. Extra tyngd i väskan bara.
Men julen fotade jag lite. Tyvärr la mitt minneskort av just på julafton så fick ta den sumpiga digitalkameran istället.Förutom en OBH Nordica Dubble dressing och en äggkokare så fick jag även en ny tv i lördes. Väldigt najs, slipper bränna filmer nu för den har uttag på sidan så man lätt kan fixa in och se direkt. Hur bra e inte det för en filmälskare? Mycket bra.
Vi körde inte bara med klämmeklapp utan något annat där man skulle slå in ett paket rejält med tejp och papper. Sen ska man slå en tärning, får man 1 eller 6 så får man försöka öppna paketet. Med grytvantar! Yes, bara lite sådär halvsvårt, men vi lyckades. Dock fick inte jag något av paketen men kul som fan var det.  

Jag hade alltså en väldigt trevlig och mysig jul med familjen, och en urhärlig kväll på Valla med trevligt folk.
Tumme upp för såna helger (y)
Och nu e det enbart 5 dagar kvar tills vi har ett nytt år. Helt sjukt vad detta året har sprungit. Den hade tydligen brott detta år så får hoppas att resten inte går lika fort.


Hoppas ni haft en lika trevlig helg som kittan haft!

Day 18 – Your favorite birthday

Hur kommer det sej att jag aldrig minns mina födelsedagar? Hum. Nä jag gör ju inte riktigt det.
Men kan kanske vara när det var min 5-årsdag. Vår gamle vän Kia var hos oss som vanligt och firade.
Hon hade med sej sin hund och sin fågel som hette Putte. Eller snarare "Pyutte". Och jag satt och skrattade i smyg åt hennes uttal på fågeln. Apkul! Mamma stod och filmade när jag delade tårtan och Kia bad mej le fint åt kameran och säga Omelett (varför jag nu skulle göra det åt kameran e fortfarande ett mysterium). Jag tittade och vräckte ur mej "HAAAJ" på den värsta skånskan en femåring kunde klämma ut. Också log jag fint.

Jag var en så prydlig liten flicketös redan då. Åhåja!

God jul på er!

Gjorde detta inlägg igår (23) för jag kommer inte sitta här imorron (idag). Just nu sitter vi nog inne i vardagsrummet, knäcker lite nötter, äter lite julgodis och väntar på Kalle.

Men jag ville bara säga God jul på er alla och ha nu en fortsatt underbar dag och kväll :)


Day 17 – Your favorite memory

Mitt favoritminne måste vara när jag fick min underbara Skrållan.
Den glädje hon spred varje dag var helt obeskrivlig.


...Eller när jag låg på sjukan i nära på dödliga smärtor men sen kom till sjunde himlen med lite morfin i kroppen.
Ja bara langa på, doktorn. Jadå lite till *fniss fniss* du aschå fy va bla glejer det här va!
bara.....fortsätt.....lite...ti...zzzZZzzZzz!

Kan också vara ett favoritminne jag har. Men det krävs en del för att morfinen ska slå till och vara KICKASS härlig! Och det krävs också en del för att få den där goda medicinen. Här snålar vi inte. Förutom till Kittan då som fick en del extra! Tumme upp på det!


17 avklarad dårå. Ditt favoritminne - Done!


Nädå vi har inte snö. Vi har kaos!

Sorry mia vänner för så dålig uppdatering men jag tycker det e så tråkigt och sitta på den stationära så det blir att jag skiter i det ibland. Tyvärr!

Idag vaknade Kelzie mej vid åtta tiden och var förmodligen kissnödig. Jag sträckte på mej och tittade ut genom fönstret. Inte nog med att det snöa som fan, det blåste såklart med och gångarna i trädgården var bortblåsta och igensnöade. Så det blev uppfarten, den var någorlunda Ok.

Sen kom lilla Kitty på att darling var därute någonstans, troligtvis i vår vedbod härbak, så jag tog på mej rejält och klev ut med snöskyffeln i värsta hugg. Nudu kära snön, nu överlever du nog fan inte kittyhuggen! HAGGA HAGGA HUFF HUFF! Så låter vår skyffel iallafall. Och det var ganska jobbigt med må jag säga.
Ska inte skratta åt dom som kliver ut i snön och försöker desperat skotta fram sin bil.
Eller jo, det kommer jag nog fortsätta med. Skrattade ju åt mej själv ändå när jag var därute och hutta upp snöhögar som nära på var högre än mej. Och all denna skottning, alla försök till att få upp den förbaskade dörren till vedboden... Inte fan hade jag någon katt i näven när jag klev in igen. Allt jag fick var en frusen röv och ben som var kallare än is. Brasan fixade inte läget så jag tog fön och dög bra!

Sen var man ju ute igen då syrran skulle handla lite i byn, men nu ska jag inte ut nå mer som tur. Helkaos utanför och där vill man Icke vara nu ...eller ever.

Gjorde lite egen senapssill innan idag på aubergine och det äter jag bara när jag e på thai och då e det varmt. Så jag får se hur det smakar med senapssill imorron. Kan bli gott, kan bli kräkmedel.
Gå in på Djurens Rätts hemsida så hittar ni receptet där. Finns även andra godheter att testa.

Och jag hoppas att ni skippar julskinkan i år. Och alla andra köttgrejer of course. Det känns mycket bättre i själen av att äta något som bara kommer från naturen och som inte e av kött. Ja, det vill ju säga om ni har någon själ, alla kan ju inte va ena goá gubbar!
Inga djur ska få lida för att mätta någons mage, kom ihåg det! :)

Och med det säger jag och Kellan God Jul och hoppas att alla får en riktigt underbar och härlig jul imorron, trots det vita som gör besvär.

Puss på er!

Day 16 – Your first kissMinns man sånt? Eh..Tja, vad ska jag säga. Det var väl..nån gång. Kanske på dagis. Kanske i förskolan. Jag minns väl inte sånt direkt. Har andra nyttigheter i min skalle. Men bara för det så slår jag till med att jag fick min första puss av golvet när mutter tappa mej. GAABOOOM! Hm. Kanske mer Gaabooom..boom..boom...
Därför blev man ju som man blev.


...


Eller som man inte skulle bli!No cruel cosmetics

VeggieToppenRSS 2.0