Grekisk mat e bäst!

Har ätit grekisk mat både igår och idag. Dock samma rätt för den var så himla god ♥
Det var grekisk vecka på Lidl så vi handlade hem någon slags smördegsknyten med feta & spenatfyllning. Till det hade vi en sallad med bl.a färska champinjoner som e ett måste i min sallad :P Över det hade jag en god vitlöksdressing. Ojoj vad det satt fint!

grekisk mat


Hade faktiskt kunnat äta grekiskt varje dag resten av livet. För grekisk mat påminner mej om sommaren, och jag Älskar ju sommaren så att bli påmind om det varje dag även på vintern hade vatt underbart :)
  
Och värst vad dom spelar Edward Maya ft. Alicia - Stereo love på radion nu. Radiokanaler e alltid bra på att spela sönder låtar totalt så man blir helt trött på dom..Dom spelar samma låt 100 gånger om dagen om det e en hitlåt. Dryga jävlar e dom!

..Och jag veet jag sa jag skulle lägga in bilder på vår nya bil. Men det får bli en annan dag, bilen e ändå inte hemma nu så kan inte ta nåt nu ändå.

Men nu ska jag fortsätta och fixa med bloggen. Riktigt jobbigt när man inte kan nånting xD

Nu ska kittan sova!

Tänkte bara säga godnatt och sådär. Har tyvärr inte blivit nåt annat inlägg idag men så e det ibland :P
Imorron blir det iallafall stekning om vädret tillåter (vilket jag e ganska säker på att det kommer)
Också får jag inte glömma att lägga in lite bilder på vår nya snygga bil *haha*
Nä, den duger ^^ mest färgen jag inte diggar, men den e snyggare än olga iallafall :P

Men men.. ska först ta mej en macka innan jag slänger mej i sängen för jag e lite småhungrig..


Godnatt iallafall :D


Nu e det sommar på riktigt!

Idag har man mest stekt hela dagen. Har vatt otroligt varmt idag, och e det än. 23 grader i skuggan nu, men man ska inte klaga, det e det här man väntat på hela året :D

zorro

slända

fluga
Alla bilder e taget med Tamron 70-300mm f/4-5,6



Just nu håller jag på och fixar med en dropdown-meny som ska finnas längst upp. Tänkte att det verkar så smidigt att ha en sån så att man enkelt kan klicka in på t.e.x min fotoblogg. Funderar även på att göra en musikblogg där jag som på min fotoblogg enbart lägger upp musik och låter er kunna ladda ner dom. Tycker det blir rörigt att ha massa musik här i bloggen. Har ju haft en sån innan men det var inte på Blogg Esse utan på nån annan konstig som jag inte riktigt gillade då man inte kunde ändra designen som man själv ville, plus att det fanns reklam på väldigt konstiga ställen. Så det blir nog enklast så.

Jepp, ska fortsätta med det! Sånt tar ju tid för mej :P


Muzic 4 today!

Dagens låtar blev house igen. Men kan inte hjälpa det..I love house ^^
 

Ray Knox låt e absolut den bästa av dessa! :)

Midsommar 2010 ۞

Har inte så mycket att säga idag. E ganska trött från igår så det blir väl till att se en film senare.
Skoj va det igår iallafall :D Här e några bilder från igår. Fixade till det lite snabbt, pallade inte sitta och pilla med dom så mycket.

 

midsommar

midsommar

 


Idag känner jag för lite trance så länkar till några av mina favoritlåtar som bl.a. är av Selu Vibra med låten "Divine". Otroligt fin låt! Absolut en av dom finaste låtarna inom trancen. ♥



- Selu Vibra - Divine [ sean tyas rework ]
- Beam - Odin [ wrymkazz radio edit ]
- Aly and Fila - Key of life
- DJ Shog - Remember December [ paul miller rmx ]
- Gouryella - Wallhalla [ armin van buuren rmx ]
- Nolita - Coldest heaven
- Phalanx - Symphony in gminor [ club mix ]



Hoppas ni gillar dom lika mycket som jag!

 


Gårdagens bästa citat;
 "Jag har riktigt fina lökar! ...smaklökar då alltså.." - hihi xD


Potatisgratäng med filéer i limemarinad!

Det var vad det blev till middag idag. Väldans gott må jag säga! Och enkelt. Enkelt och gott :D
I potatisgratängen behövs endast potatis [of course], grädde, lök, ost och sen salt och peppar. Thats all.
Sen filéerna la jag i Caj P's grillolja med limesmak. Väldigt gott blev det.
Det ska helst ligga och dra någon timma men eftersom jag kom på det så sent så blev det bara drygt 30 minuter dom fick ligga och dra, men det var gott ändå :)

food!

Jag färgade även håret innan.
Resultatet kan jag visa imorron då det fortfarande e blött och då e det ju alltid mörkare..
Men det var första gången jag testade Stargazers blekning. Själva krämen luktade riktigt ljuvligt. Riktig persika doft :) Men sen blekningen var stark. Som när man hackar lök, tårar i ögonen ^^ Fast det luktade dock inte lök :P 

Får hoppas resultatet e bra. Slitet e det iallafall. Går av massa småbitar av håret :/ Men hade inte förväntat mej något annat efter 6 gånger med blekning i håret på kort tid. Så klart man får vara beredd på det.

Aja får se det imorron som sagt. Ska ju ner in the city imorron med så får hoppas det inte ser helt jävla hemskt ut :P haha

Ny bil ska ersätta Olga!

Vår lilla Olga mår inte så bra längre, så jag ska kolla lite sen på Blocket om där e någon billig och bra [snygg] bil. Vi behöver en rätt så snart då hon kan gå sönder vilken dag som helst.

 

En sån hade vatt najs o ha. Fast egendesignad då ^^


Just nu kollar jag lite lekar till fredag. Också måste jag leta efter bra frågor med ifall det skulle börja regna så man har något annat och hitta på :)

Kom och tänka på en grej när jag tittade igenom lite bilder..att jag skulle göra en ny kategori vid namn "kittys foton" MEN..så kom jag ju och tänka på att jag har en blogg där jag enbart lägger upp bilder jag tagit, så om ni vill så får ni ju gärna kolla där :D Var länge sen jag la in något nu då jag hade glömt bort den, men får börja med det igen :) Här e min fotoblogg iaf; 
kittybjornram.blogg.se

Måste bara säga att denna låten går på repeat rätt mycket just nu. Lagom najs låt :D


Men får fortsätta med att leta om jag ska bli klar idag.. jag e så himla seg xD


3 nya videos på YouTube!

...Och fler ska det bli :D Jag lägger självklart bara upp sånt som inte finns, lite smått onödigt och lägga upp något som redan e där :P Så om ni saknar någon låt så kanske den finns på min kanal *blink blink*


Nu blir det lite kaffe och lite FL. Håller inte på med det så mycket längre för jag vill ha mitt Nexus ;(
Men det går nog att fixa till, även om det inte känns så just nu...


Hoppas ni gillar musiken iallafall! :)


Ny design på H!

Och med "H" menar jag "G" förstås ^^ E väl egentligen rätt så klar..men e inte helt nöjd med textstilen på vissa grejer, men har letat sååå efter någon snygg men inget som passat direkt xD
Fixar nog upp den senare inatt, spelar just nu på OMGPOP så kan inte just nu.
Såhär ser iallfall min nya header ut;

500



Och på tal om något helt annat. Jag har letat som attan efter någon sida som översätter ens namn på sindarin [alviska] men har bara hittat skit.
En sida som många länkade till funkade inte, men där har tydligen många översatt.. men hjälper ju inte mej direkt då det inte kom upp något ^^
Men e det nån som vet så får ni ju mer än gärna skriva sidan :)

Hundvakt till Ottan idag! :)

Har inte kunnat skriva direkt för i förrigår var jag och syrran hos Milla, och sen igår så var dom här så jag har icke haft tiden. Men nu har jag ^^
Idag har man vatt lite hundvakt. Passade lilla Otto, eller Ottan som jag börjat kalla han :) som e brorsans vovve. En söt liten borderterrier e det.

 

Nu tänkte jag lägga in några houselåtar på YouTube, bara o gå in på min kanal och kolla läget sen :)
Där kan ni ju även höra de låtar jag själv har gjort. Ska lägga in dom här en dag med. Tyvärr e låtarna lite låga, men det fixar man ju lätt till ^^ Mina egna e dom det står Plexxy på för er som inte vet.

Nu tänkte jag fixa lite med videona och sen tror jag nog att jag ska börja på min nya header.
Jepp det får bli min kväll. Men innan jag glömmer .. ..
Såg ju The Fourth Kind för några dagar sen och den rekomenderar jag att ni ser! Speciellt till er som gillar paranormala grejer och lite överkusliga filmer :) Då ska man verkligen se den. Och det e ju ett plus att Milla Jovovich e med. raaawr! haha ^^ Både snygg och grym skådespelerska, och passar jättebra i den roll hon spelar i denna film. Så den får ni ta och se ni som inte gjort det :)


 




No cruel cosmetics

VeggieToppen



RSS 2.0