Dålig ännu en gång..

Tror jag drabbats av blodbrist ännu en gång :/ Så igår började jag med mina järntabletter så får jag hoppas det blir bättre snart. Jag funkar inte alls, och igår var jag riktigt dålig..
Illamående precis hela dagen, sjukligt trött och svimmfärdig. Nä det var ingen rolig dag igår at all ;( Men jag känner att det e bättre idag som tur. Men det e tredje gången på ca 2 år som jag fått detta, så jag måste verkligen vara nogrannare med mina tabletter då jag e vegetarian, plus att jag äter väldigt dåligt med grönsaker, så jag får börja skärpa mej. En riktig kost betyder så mycket för att kunna fungera normalt..


Håller också på just nu och färgar mitt hår. Har testat askblond på en slinga för jag läste det (eller pärlblond) kunde ta bort oranga toner, så jag får hoppas på det för mitt hår e riktigt oranget just nu :P
hår

not najs ^^

Blondering för andra gången.

Håller just nu på och färgar håret, igen. Måste försöka få bort det orangea så mycket som möjligt..
Ska ju ut idag med. Bilbingo tonight :D Vinna lite pengar ^^
Vann ju 570;- förrförra gången så får hoppas man har den turen igen :)

Blir på det en gång till efter jag tvättat av detta..Sparade ungefär hälften så jag kan få det liite mer ljusare och en bättre färg redan nu..


Men nu ska jag sätta på lite kaffe och hoppas på att Nexus blir klart idag så jag kan jobba lite i FL :)

Passat ungar och färgat håret.

Ja idag har jag passat Kasper och Nellie, min brors barn. Dom åkte för en dryg timma sen, och efter dom åkt så tvätta jag av hårfärgen och viips så blev man blond/orange/brun haha. Så blir det när man har mörkt och ska på det blonda :P Det e första gången jag använder Moods blekning, va väl lite sådär tveksam till dom eftersom deras vanliga hårfärger e kisskass, iallafall dom mörka. Men blonderingsfärgen var förvånansvärt bra. Köpte två st så ska väl ta den andra om någon dag eller något.



Och nu e jag trött...trött sen i lördas xD Det hänger alltid i sej i två dagar, så får se om jag orkar stanna uppe så länge som jag brukar.. Ska även lägga in lite bilder sen i lördas när jag orkar :P Tänkte lägga in dom på datorn nu så vi får se när jag lägger upp.

Hoppas helgen har vatt great för er :)

Pizza och ishockey!

Då har man ätit lite pizza och tittat på hockeyn mellan Sverige och Tyskland. Mycket intressant match må jag säga. Och det kändes härligt när vi tog dom med 3-1. Synd bara att vi förlora igår mot Tjeckien, hade kunnat bli minst silver annars, men men..Man får va nöjd med det man får :)


Jag e väldigt trött sen igår så jag tror jag ska gå och lägga mej en timme eller nåt. Får hoppas på att filmen blir klar idag med. Satte igång den för inte så länge sen så den hinner kanske inte, beror på om den ska gå i den här takten den gör nu eller om den speedar säg lite, får vi hoppas :P


Folk har tydligen spytt av den här filmen.?? Kan inte riktigt gå in i det, att spy över en film? Hah. Om man vet man e så känslig kanske man inte ska se sånt, men finns ju alltid dummisar som gör det ändå ^^

Så sova, film, sen msn eller något som vanligt ^^ Fast det blir säng liite tidigare ändå, så msn blir inte så länge då..

Aja, bra av Sverige att vi fick Bronset så man kan vara lite glad över att va en bleknisse (svensk) xD haha..

Ha det gutt allesammans! :D


Konstigt bloggutseende..

Har precis skrivit till blogg.se om ett litet problem jag har med bloggen. Som ni kanske märkt så förändras bloggen helt om man t.ex. trycker på kommentarer, en annan kategori eller ja..helt enkelt om man trycker på allt som går att trycka på här :P Förstår icke varför den blivit sådär ;S ja jag har ju säkert vatt och pillat nånstans men jag kan inte fixa det själv iallafall. Det där lämnar jag till nåt smarthuve på bloggen ^^.

Så vad händer idag ? Inte ett skit. Ska sitta här och fixa med lite bilder hade jag tänkt iallafall. Äta lite av min goda kaka jag bakade :) Sola hade jag tänkt annars, men solen drog och lämnade kvar en massa moln bara. Men det skulle tydligen bli finare imorron, ungefär såsom det var igår.. Mmm, får väl hoppas på det. Vi ska ju grilla och allt. Kan ju inte regna då :)

Ja, familjen kommer hit imorron. Har jag nog glömt berättat..
Efter dom har vatt på Tosselilla så kommer dom hit så ska vi grilla, dricka gott och snacka skit :) Trevlans kommer det bli.

Får väl ta och göra det jag skulle. Plus att jag måste radera bilder på min kameras minne. Fullt e det, så där ska bort en hel del.

Hoppas ni får en bra fredag! :)

Snart e det dax..

Ja äntligen ska jag snart färga håret blont igen. Jag har saknat att ha blont. Har ju haft brunt nu i över två år och det e väl ett under att jag hållit mej till de mörka nyanserna så pass länge :P


Hade såhära för drygt tre år sen. Blont med magenta under. Och det var det finaste jag nånsin haft så det ska jag försöka få till igen. Men jag ska dock ha mycket blondare. Så blont att det nästan ska gå i vitt.



Pinks hår e dock vitare men mycket ljust hår vill jag ha iallafall :) Kommer bli kanonfint med det dära rosa sen i håret.
Ååh, vad hon längtar nu kan ni tro! :)

Supervarmt!

Var nyss ute och det e ju supervarmt idag. Det var nog bara för jag skrev igår att värmen måste komma nu för jag saknar den *hihi*. Graderna står på 33,3 på solsidan och på norrsidan e det runt 22 grader. Underbart säger jag! Som jag har längtat. Synd bara att jag inte har laptop, hade vatt så smidigt och sitta där ute och kolla H&M medans man solar. Sitta med en kopp kaffe och digga till musik samtidigt som man jobbar på brännan. Ååh!
Får nog ta och gå ut och sola. Nu när värmen äntligen e här, så får man passa på ju.
500

Förresten.....

E det någon som kanske vet hur man gör adressen jag har längst upp, länkbar? Jag e ju så kass på det här med design och med bloggens alla funktioner. Har försökt att leta upp och har försökt att ändra. Men det dära e det enda jag lyckats göra. En olänkbar länk :P HAH!

Annars e jag nog ganska nöjd med min design. Gillar inte när bloggar e sådära breda att man måste hålla på och dra i nån pil, utan en normaltjock blogg e lagom. Jag vill ju gärna att bakgrunden ska komma fram lite, så det e ju också därför jag vill ha den som den e.

Men men. ..Ska nog sova nu. Klockan sprang visst iväg, idag igen! xD

Vart håller värmen hus ?

Ja, hur mycket vår har det egentligen varit? Knappt någon alls ju.
I tisdags var det dock rätt varmt, konstigt varmt. Vi hade 14 grader på natten, och 25 på dagen.
Men det e enda dagen på väldigt länge.

Vi hade en sån fruktansvärd lång och tråkig vinter. Med grymt mycket snö, sånt där vitt, kallt och vått som jag hatar!! Hatar kyla, och det ökar för varje år med. Plus att somrarna inte längre blir till nåt.
Någon dag, två veckor högst kanske, som det e riktigt fint sommarväder. Resten regnar det, e halvmulet och bara trist och kallt.

Så nu får den ju faktiskt komma...Eller så blir det så att när sommaren kommer, så slår det till riktigt ordentligt och blir 50grader xD haha. Gutt ju! Okej, kanske lite för varmt, men hellre en riktigt varm och svettig sommar, än en kall och blåsig en.

April månad var rätt bra vissa dagar. Men inte som förra året. Då var det rekordvarmt, heela April! Underbart, härligt sommarvarmt väder.

500
500

GE MEJ SOMMAR, NU!

Bakat en liten kaka.

Bakade en chokladkaka innan och jag väntar just nu på att den ska svalna. Luktar underbart gott här nu och hoppas den smakar lika underbart :D

500500

500
500



RESULTAT
500
500

Ser smarrig ut ? :)
Ska sätta mej och titta på Sveriges fulaste hem nu och äta lite av denna chokladkaka.
Gott, förhoppningsvis! :P



No cruel cosmetics

VeggieToppen



RSS 2.0