The last exorcism 2010

Denna filmen handlar om en pastor som jobbar som en djävulsutdrivare. Han får ett uppdrag av en man som e övertygad om att hans dotter e besatt av onda andar. Och med sej har han ett dokumentär-team som filmar allt som händer, så det e från mannen som filmar som man får se filmens perspektiv ifrån.
Sånt tycker jag bara e ett plus då det mer känns som om det e verkligt när kameran skakar lite och man får mer inlevelse av det.
Jag som e en skräckfantast skulle gärna velat se mer av det onda som det var lite fattigt av. Och om man tänker på andra filmer som handlar om exorcism så blir tjejen (det e alltid en tjej som blir besatt...?) oftast rätt äcklig och hon får en mansröst som e den såkallade djävulen. Ska inte avslöja något här nu men dom hade kunnat lagt lite mer pengar på det, sen var där inte heller några ögonblick där man hoppade till eller kröp ihop. Så alltiallt så ger jag nog denna filmen 3 kittyface.


Nu räcker det!

Fy för vilket väder här e. Blåser som bara den och snön har blitt för mycket nu. Detta e inget Kitty trivs i, usch nä! Får hoppas det slutar snart, börjar bli jobbigt för plutten att gå :P

H&M har stor nätrea just nu och jag skulle sååå gärna vilja handla men det kan jag inte. Får se skönheterna försvinna till någon annan tös, blö!

Nu tänkte jag fixa ner avsnitt 3 & 4 av The walking dead så får jag se när det blir klart. Så länge ska jag dryga med att spela nåt töntspel. Så får det bli!

Puss på er!

The good old days!

Var ute med kellan häromdagen och det var hennes första möte med den kalla snön. Hon visste inte riktigt varför det låg där direkt :P Hon slickade lite på det, tog lite tuggar och sådär *hihi* Men märker att hon gillar detta mer än regn och rusk iallafall. Då får man dra ut henne för att hon ska gå ut, nu går hon ut av sej självt. Min duktiga lilla flicka :)



 


Just nu sitter jag och lyssnar på musik jag lyssnade på när jag var cirka 15 år.. Och så många bra där e kan ni tro! Minnen kommer fram. Ung och livad av godheter som fanns. Inne på rummet på högsta volym sjöng man till låtar som fick en på bästa partyhumöret! Det var tider det!

Ger er lite som ni kan höra på :)

NIGHTCORE / FEEL THE STARS



BRISK & VAGABOND / EYEOPENER


JENNIFER RUSH - THE POWER OF LOVE [REMIX]


N-TRANCE - IM IN HEAVEN

Mysilimyspys

Sitter just nu och myser under en filt vid brasan med lilla Kellan bredvid. Var ute med henne för en stund sen och jag trodde jag skulle dö. Jag e så himla frusen av mej så det knappt e sant. Över 20 grader kräver denna kropp iallafall..
Såg lillebror åka på backen med några kompisar och tänkte bara huur pallar ungar alltid kylan? Dom springer runder och leker som om det var sol och varmt och allt. Men det e väl just för att dom springer och håller sej varma som gör att dom inte märker hur jävla kallt det egentligen e. Och vintern har inte ens kommit igång. I Januari ska vi få in en riktig kyla såsom vi hade nu i vintras..Och det ser jag verkligen inte framemot. Verkligen inte! Får försöka hålla mej inne så mycket som möjligt då. Fast det gör jag alltid när det e kyla så..

Imorron blir det fest. Mamma fyller 58 så vi ska ner på thai-restaurangen och äta och sen ska familjen med hem hit och dricka lite, snacka massa och äta lite annat gott.
På morronen följer jag med Milla till Ikea och ska handla lite. Eller inte jag men jag kan vara ett roligt sällskap iallafall :D Låter som det kommer bli en superlördag :)

Om mindre än 1 timma e det idol och då ska vi äta såkallat fyllda smördegsbitar med philadelphiaost med gräslök och svamp. Mums!

Hejar på Olle (my love ♥) och Jay ikväll. Heja heja!


Man längtar efter sommarn när man ser denna!


Smell like ice cream!

Uscha det har snöat hela dagen här idag. Vi har några centimetrar nu som har lagt sej. Visst e det fint och lyser upp dessa annars mörka dagar, men det e så kallt, och ruggigt. Oftast e det kallt iallafall, som nu. Och jag tål inte kyla alls xD Vi hade ca 0,5 minusgrader på dagen som sen sjunker till ca 3 minus på kvällen, och jag klarar knappt det. Jag e som Kelzie, skakar så fort man sätter foten utanför dörren. Om Sverige ändå var varmt året om..Sooom jag skulle trivts här då!

Jag och syrran var på Boan igår (ett ställe med nästan allt) och handlade lite. Jag hittade inte allt jag skulle ha, men det blev en ny parfym som luktar som Aquolina Pink Sugar sprayen nästan på pricken. Men lite svårt var det att välja för alla luktade gott och det fanns ca 15 olika, för enbart 49:-


Har tänkt ganska mycket på jobb idag..Letade lite kontorsjobb innan för det hade nog inte vatt helt fel, men hittade ingenting. Har funderat lite med på Posten för jag har en vän som jobbar där men där verkar dom inte riktigt behöva någon ny, men fråga kan man väl göra iallafall. Tittade lite på att studera på distans igår, och isåfall skulle jag väl vilja börja plugga lite design / grafisk formgivning, men sen vet jag inte om det e rätt för det jag verkligen vill. Och det jag verkligen vill e att öppna en liten butik och sälja och frågan e ju om man har användning av den utbildningen då? Man ska kanska gå företag / entreprenörutbildningen för det.. Ah får ta och titta upp det för jag e inte säker..

Nu kom Milla :) Så fika ska vi nu!

Puss på er!

H&M's Härliga Hem!

Jag bara älskar H&M. Allt e så sött och fint och mysigt :) 
Här kommer lite härliga grejer som jag gärna skulle vilja ha. Ja, jag vill att hela min lägenhet ska gå i rosa. Rosa rosa rosa! :) ♥






I wanna know your secret!

Tittar på mina vanliga tisdagsprogram och njuter av min Latte med chokladsås. Blir himla gott med det. Har skickat sms till syrran om hon kunde ringa mej efter D.H och prata om lite stuff. Har tänkt på en sak idag som jag ville prata med henne om. Tänker dock hålla det hemligt ett tag till. Men kul ska det bli iallafall.

Imorron e det en månad till till jul och vi har fått vår första riktiga snö idag. Tror det snöar än faktiskt, men fy vad tradigt. För mej räcker det med snö på julafton och sen på nyår. Det behöver inte vara i flera månader. Jag har alltid en förmåga att halka på ställen där människor e. Halkar gör man ju såklart inte folktomt...nää! Här ska vi skämmas och stirras ut med skratt och flin. Inte kul at all!



Men nu ska jag titta vidare på min hemliga hemlighet ^^,

 


The big big world.

Kimmy och Milla var här nyss. Smakade mammas nybakade lussekatter och snackade om massa grejer. Sökte på lite lediga jobb men där var inga roliga här. Gick sen in på AF hemsida och gjorde intressetestet som finns där och då blev listan 1-5 såhär:

  1. Köpa, sälja & marknadsföra
  2. Djur, växter & lantbruk
  3. Teater, musik & film
  4. Personlig & administrativ service
  5. Data/it


Kan väl säga att listan stämmer ganska bra. Innan jag gjorde detta testet satt jag och titta upp hur man öppnar eget företag, för det hade vatt riktigt roligt. Vilket jag inte sa till han igår för jag tänkte icke på det :P

2 av mina stora intressen e med iaf. Men i testet stod faktiskt ingenting om foto/bild och det vet jag inte riktigt varför det inte stod. Lite småskumt. 

Sitter och  läser lite på Verksamt.se just nu. Men undrar om det e så svårt och öppna eget? Ibörjan e det väl ganska mycket och göra, och kunna. Men spännande och läsa om.

Nu ska jag hämta lite mer kaffe och läsa vidare.

Puss på er!

Piffa upp dina bilder!

POLADROID TESTNING
Har fixat ner ett roligt program där du får en vintage-känsla över bilderna. Du drar bara bilderna till programmet och sen gör programmet resten. Det e dock en nackdel att man som sagt inte kan göra något själv. Sen tar det väl ca 5 minuter innan ett foto hunnit bli klart och då sparar han automatiskt bilden där du valt det ska ligga.
Ett annat minus (rätt så stort) e att den tar inte med hela bilden vilket e väldigt synd. Varför han inte gör det vet jag inte rikigt. Men ett stort minus tycker jag iallafall.
 
Efter sisådär 10 bilder så e patronen "tom" och du får stänga ner programmet och starta om. Men det e väl för att man ska få en känsla över att man har en Polaroid på riktigt.
Och vill du köpa en på riktigt så finns det en sån hos Coolstuff för 995;-

Programmet jag använt till att göra dessa bilder hittar du på Poladroid.net

Detta programmet ska jag definitivt använda ofta och lägga in när jag inte orkar göra det själv :)

AF möte.

Snart bär det av till att ta på sej den allvarliga masken och berätta vad man vill göra med sitt liv. Jag låg faktiskt vaken länge inatt och tänkte på va fan jag ska säga därinne. "Mjo jag gillar djur men jag vill inte jobba i någon djuraffär och sälja djur". "Ja jag gillar att fota men jag vill inte jobba på Allehanda." "Och jovisst gillar jag musik men där finns det ju inget speciellt ändå". Det e ju mina 3 största intressen så vad gör dom då? Jag tror dom skiter helt o hållet vad Jag skulle vilja jobba med, finns det ett ledigt jobb ska man ta det, oavsett va det e. Ut med kroppen och visa att man finns. Typ. Men jag vill väl inte ta vilket som helst? Verkligen inte.

Sen vill jag nog inte heller jobba heltid. Jag vill inte att mitt liv enbart ska kretsa runt mitt jobb. Jobb jobb jobb hela dagarna, som så många har det. Jag vill inte fastna i det..Så halvtid för mej e bra. Men om man kommer få nåt den närmsta tiden tror jag väl inte. Iallafall inget jag Vill ha..


Aja får se vad han säger. Kanske även han säger man e ett hopplöst fall.



No cruel cosmetics

VeggieToppen



RSS 2.0