Dance like nobody's watching!

Har fixat lite ny musik som ni kan trycka ner. Housemusik när den e som bäst :) Den längst ner e otroligt härlig, men lyssna gärna på alla!
» Filerna öppnas upp i Zippyshare där ni kan lyssna på dom.

Electrixx The music [ original mix ]
↓    
200 
Kris Menace Ft. Emil Walkin on the moon [ henrik b rmx ]

200 
Havin Zagross & Taped, Digo Tricky nation, Philosofy [ faberlique mix ]

200

• EXCLUSIVE •

Makotrax Distant [ original mix ]


200


Sleep little baby, sleep!

Sov rätt dåligt inatt. Vaknade ett antal gånger med ett ryck i kroppen. Men jag tror det beror mycket på Kelzie just nu. Hon har inte blitt rumsren än och därför vaknar jag till mitt i natten för att jag tror hon gjort något. Men hon ligger och sover som en gris bredvid, så det e bara och somna om :) Och idag sov hon faktiskt hela natten för första gången *Jippie*.
Hade även en konstig dröm. Minns väl inte så mycket men där var massa gamla klasskamrater som jag gått med på högstadiet xD Vi var på någon fest och jag minns att jag fick sitta precis där bordsbenet var så jag satt snett och obekvämt. Och det var inte så att jag såg mej själv utan jag var mej i mina ögon, som i verkligheten. Men sen ställde jag mej framför en spegel och då hade jag långt spikrakt chokladbrunt hår. Otrooligt snyggt va det. Men kände knappt igen mej ^^

dreams



Jag tittade upp vad min dröm betydde, och det gäller att komma ihåg smådetaljer, så här e resultatet:
Fest, Delta i: Tråkig underrättelse (besked)
Middag: Är du gäst vid en middagsbjudning betyder det att någon är ute efter att lura dig och du bör söka den skyldige bland dina vänner.
Vänner: Drömmer du om en vän kommer ditt bankkonto att växa.
Drycker: Om du drömmer att du själv är berusad betyder det att en person, som du ännu inte träffat, kommer bli en högt skattad vän. För en kvinna innebär en sådan dröm att hon ska bli gift med en fin man, som hon ännu inte har mött.

Så jag kommer få ett tråkigt besked, kanske e det tråkiga beskedet att jag får reda på att någon tänker lura mej på något som inte e särskilt roligt. Det där med kontot ska ju bli kul då jag inte har någon stadig ekonomi.
Och att jag ska bli gift med en fin man e ju redan uteslutet då jag e en av dom få tjejer som inte vill gifta sej. Älskar man någon så vet man ju det. Kärleken finns inom en, inte på något papper. 
Jag hittade tyvärr inget om man ser sej själv.

Smått roligt att veta!
- Under hela vår livstid spenderar vi ungefär 6 år med att drömma.
- Man drömmer vanligtvis 5 olika drömmar om natten under 2-3 timmars intensivt drömmande.
- Det finns ett samband med att sova i ett varmt rum och mardrömmar.
- 5 minuter efter du vaknat har du glömt 50% av nattens drömmar, efter 10 minuter är 90% glömt.
- Det går inte att snarka och drömma samtidigt, så snarkar du drömmer du inte.
- Du bränner fler kalorier när du sover, än när du tittar på tv.
- Tro det eller ej, men du e förlamad när du sover. Detta är dock obehagligt för vissa som råkar ut för "sömnparalys", vilket innebär att man vaknar upp med medvetandet fastän kroppen fortfarande är förlamad.


 Vill du få din dröm tolkad kan du skriva till hon som har denna bloggen http://dromtolkning.wordpress.com/

Im just human.

Har nyss satt in lite kakor i ugnen. Mördegskakor med choklad *Mumma* Tänkte jag skulle sitta här bredvid brasan och värma upp min frusna kropp som så ofta kyler ner mej nuförtiden. Och jag har inte blivit bättre, snarare sämre. Hade huvudvärk och värk i kroppen när jag vaknade. Nu har huvudvärken gått ner lite mot öronen och värken e kvar, börjar bli lite drygt nu faktiskt ;/ Det tar en hel del på ens krafter med så jag orkar inte direkt göra någonting iheller. Har tagit medicin för hostan så den e i stort sett borta, men jag vill inte vara förkyld mer! Jag vill inte vara sjuk! Jag blir sjuk på att vara sjuk..

Min Cutiepuff värmer mej iallafall. ♥

Kelzie


Nu e jag där igen..

..Och jag glömmer bort det lika fort som jag kom på det. Alltså med designen. Håller dock inte på med denna utan en annan blogg, men jag fattar inte varför jag glömmer allt så fort..
Just nu sitter jag med ett problem som egentligen inte e så stort, men jag kan icke få det att funka. Men det ska gå! Ni får se sen när jag e klar (OM jag blir klar) vad det e för sida jag pratar om.



Ska fortsätta lite till sen får det allt bli en paus. Men nu blir det tv först!

Movietime och mys!

E riktigt jävla trött nu, men tänker då inte släcka för ikväll för jag hade tänkt och se en film iallafall. Fy skäms på mej om jag råkar somna mitt i den! Får se om det blir Piranah eller Mirrors 2. Ingen av dom verkar egentligen vara någon som jag annars skulle se, men såna jag vill se finns inte på ställen än så jag får nöja mej med skräckisar jag kommer småflina åt ^^.

Glömde visa vad jag inhandlade igår på H&M. En underbar långärmad randig tröja och sen en mysig cardigan som kommer bli väl använd nu till vintern (säkert även hösten). Den var inte lång men den var ju så himla fin! :)


Blå/vit randig tröja, 149;- H&M
Grå cardigan, 199;- H&M

Nu ska jag ta lite Chokladmousse och sen hämta snuttan och krypa ner i sängen så vi kan mysa och se på någon av filmerna :) Åh, hon e verkligen mitt allt, hjärtat lilla ♥


The other world.

Var smått seg när jag steg upp idag. Nu börjar det iallafall lossna i skallen.
Syrran och mamma sitter och fixar med schemat, och jag håller på och letar efter butiker som säljer pendlar och kristaller. Finns ju garanterat i Malmö men försöker leta om där finns någon som säljer närmare. Ystad hade för många år sen, där både jag och Sandra köpt våra stenkristaller. Hade säkert 10 olika och hon hade ännu fler, plus en pendel. Men allt e borta. Föräldrarna har antagligen sålt det, slängt eller bara gjort av med det när vi rensade vinden för nåt år sedan. Väldigt trist då jag nästan alltid brukade använda mina stenar ;/


Höll ofta på med sånt när man var yngre. Syrran med. Hon spådde en hel del med tarotkort, vi höll på och spela Anden i glaset och spådde även i handen med pendeln.
Jag hade massa rökelser i rummet, oljor och läste i syrrans spådomsbok. Det var tider man minns :) Tider man gärna tittar tillbaka till. De gånger man fått kontakt med andevärlden, går inte att beskriva om man inte själv vatt med om det. Vi satt och snacka om andar igår faktiskt. Det e även kul och höra andras erfarenheter av dessa övernaturliga fenomen. Mycket kul och höra. Skulle vilja lära mej mer om det, igen. Skulle vilja ha den kontakten med andar igen. Hatar att min förmåga till att kunna se har försvunnit, skit trist e det..Men vem vet, den kommer kanske tillbaka *hoppas*

 

 

 


Shoppingtur imorron!

Milla ringde innan och fråga om jag ville med in i Ystad och titta läget i några butiker. Kappahl har öppnat nytt på Gågatan så där ville hon in iallafall. Sandra skulle också med så det blir väl även till att titta på lite småkläder till den lilla :) Och jag har ett presentkort på H&M jag inte får glömma ta med. Där e mycket jag egentligen skulle Vilja ha, men jag ska försöka hålla mej till sånt som jag skulle behöva. Sen H&M inne i Ystad e ganska rejält fattigt :P Men en lång cardigan och någon långärmad tröja skulle jag behöva iallafall.

Så nu tänkte jag lägga mej så man hinner fixa sej imorron, tar ju tid för denna ^^,

Godnatt med er!

Paradise Hotel!

Ligger just nu och tittar på lite Paradise Hotel. Min hosta vill inte ge mej sej så jag hör inte allt dom säger xD
Maten jag laga innan [quorn gryta] blev väldigt god. jag gillar soja så den blev mörkare än den skulle, men gott var det, gott och enkelt! Även bullarna blev supergoda, hade nog dock liite för mycket bikarbonat i. Tog det istället för jäst och visste alltså inte hur mycket jag skulle ha i så jag blajja i närmare 1 msk :P

Var ute och gick med Elin innan och det blev nästan 2 ½ timma bara gående. Snacka om att mina hälar och mitt jävla knä värker. Fattar dock inte knäet, kvittar hur mycket jag går och håller på med det, det värker varenda dag, hela tiden..Skulle gärna vilja testa Voltaren sprayen eller va det e. Hade ju Voltaren [dock starkare variant] när jag hade buksmärtor och dom hjälpte, så då borde dom ju hjälpa mot leder också. Så får fixa det och se om det går över.

Tänkte sova efter detta, e sjukt trött i kroppen, annars e jag inte så trött men man orkar inte va uppe när det bara värker och man hostar och har sej. Sen kommer den här bredvid väcka en vid..tja, 5-6 tiden och vill ut. Jättekul. Jag e en sån som man verkligen inte vill väcka tidigt. Jag e grinig då, så det vill man inte..Men nu e det ju fisen och då får man ju försöka stiga upp och kliva ut.

Här e bilderna på det jag gjort idag. Mumma! :)


Doftar ljuvligt i köket, nybakat!

Kände för att göra något idag så tog och bakade lite, såkallade Rimbobullar med härlig fyllning i och glasyr över. Inte direkt figurvänliga kanske men vad gör det :) Blir till att ta en sen ikväll när det e Greys Anatomy och en kopp Latte till, mums! Kan visa en bild sen när dom e klara, ska svalna nu först och sen få glasyren över sej.

Tänkte fixa en underbar middag sen också med ett recept jag hittade innan idag som lät väldigt gott. Det e en Quorn gryta med b.la sötpotatis, tomater, quornstrimlor och vitlök. Kommer dock ändra receptet lite med vanlig potatis och Quornbitar. Ser väldigt mumsig ut på bild iallafall :)


Höstig Quorn gryta. Receptet finns hos Quorn.se


GolaSound får det bli!

Tittar på Cougar Town just nu. Ska kolla sen på programmet jag fixa ner om det funkar som jag vill det ska funka :P Skickade även över låtsnutten jag byggde innan idag. Blev förvånansvärt Hardstyle, kan ju inte den stilen riktigt men så ploppa det upp en melodi som passa bra för Hardstyle så det får väl bli det. Den får duga iallafall, ska ju inte vara nåt avancerat direkt.

Har även bestämt mej för att det ska stavas GolaSound, känns bäst så. Och bild håller jag på med än, lite mer färgglad denna gången :)
↓ Här e snutten iallafall om ni vill höra. Den går att ladda ner men vem vill ha en låt på 15 sekunder ^^

GOLASOUND - INFECTIONS





No cruel cosmetics

VeggieToppen



RSS 2.0