Positiva jävla dagen idag :)

Har inte gjort särskilt mycket idag. Syrran kom på eftermiddan och var här en stund och sen fixade jag lite mat.
Såg nyss på Vänner och nu e det Biggest Loser här, men det ser jag aldrig. Riktigt tradigt program om jag får säga det. Där var en deltagare som nyss sa något i stil med "Varför har Gud gjort mej såhär tjock för?". Eeeh.. det e du själv som har satt dej i situationen och proppat i dej massa onyttigheter så skyll fan inte på någon annan än dej själv. Varför ska dom tramsa så och skylla på Gud och säga saker som "Mc Donalds har så billig mat" "Jag hinner inte göra någon mat...". Man vet väl ändå om att sån mat gör en fet om man äter sånt ofta eller varje dag så, fattar alla med hjärna....

Ska egentligen vara en positiv dag idag enligt någon grupp på Fejsan, men jag känner mej smått irriterad.. Kan bero på att jag har min jädrans jobbiga m'ens *blö* Vissa gånger får jag så ont att jag inte kan gå eller knappt röra mej, men dom sista gångerna har vatt Ok. Tar några Panodiler sen e det ganska lugnt. Men jag blir så satans sur och grinig. Hatar det. Vissa känner ju ingenting alls. Era satar *aargh*

Nä, upp med humöret nu Kitty för nu e det Halv åtta hos mig som e riktigt kul och titta på. Han som snackar e sjukt rolig :P krävs inte mycket för att få mej att skratta vettni ^^.. Även när jag har mina griniga dagar så går det som en kasebana, ena sekunden happy, andra mad as hell! Men sånt e livet när man e kvinna, tyvärr xD haha

gif animator
Såhär ser en grinig Kitty ut! Ful som katten ^^

UPDATE: Innan jag hitta programmet som 'gör' rörliga bilder så hann ju programmet jag titta på ta slut..såklart! Men nu e det iallafall Idol och jag har fastnat för lilla Olle ^^, han e så söt och så...lik min Lars ♥ hihi. Han minns nog dom flesta som följde Idol. Han fastna jag för direkt när han sjöng på addition..mmm :)


Puss på er!

Vegomat igen!


Något jag så hemskt mycket skulle vilja bli (igen) e vegan
..Även om jag e vegetarian så mår jag ändå dåligt över att jag ibland äter något animaliskt. Men det e svårt att vara vegan när man inte själv står för inköpslistan och när familjen inte tycker man ska vara det, eller ja mamma iallafall. Jag minns hon blev sur på mej sist jag sa jag skulle sluta med att äta från djurriket. Jag fick inte heller i mej tillräckligt och min hälsa var väl inte den bästa. Jag fick dessutom järnbrist och fick gå på tabletter i någon vecka. Även om jag e stört envis så var det väldigt svårt att hålla mej till bara det när jag inte mådde bra. Men jag e glad jag e så envis för nu känner jag att jag ska på det igen, fast lite smått framåt, men ändå mot ett bättre Jag. Att läsa på mer, förstå mer så man vet mer.

Vissa grejer kommer definitivt vara svårt att sluta med som kakor, bakelser m.m. De som känner mej vet att jag e ett riktigt kakmonster så det kommer jag väl isåfall fortsätta med ett tag till iallafall.
Hoppas bara det går bra. Ska försöka få fatt i att börja träna ordentligt igen, för förtillfälligt e jag inte glad över vad jag lett min kropp till... E ca 7 kg tyngre än för ett år sen. Not good, not good at all!

Det som kommer bli besvärligare e när man blir bortbjuden, redan nu så tycker folk man e krånglig. Och jag vill ju inte på något vis vara en jobbig gäst, men det e egentligen inte mitt problem. Jag äter vad jag vill och ingen ska ju egentligen lägga sej i Eller försöka få en att få dåligt samvete för att Dom inte kan någonting. Det e dom som äter kött som ska ha dåligt samvete, inte lilla jag ;/

Meen meen..jag pratar på här...nu ska jag se Idol och sen kanske det blir en film, får se :)

Komma upp i säng utan hjälp..hmm..

Snuttan och jag var nyss ute i värsta blåsten. Inget varken hon eller jag gillar. Speciellt inte hon. Det ska gå snabbt. Kissa och sen över vägen och in.
Hon e rätt trött idag med. Eller så börjar det gå över till en annan period där hon inte vaknar varannan timme och vill ut. Det e även nu man ska försöka lära henne lite vett, men hon e svår. Har läst att småhundar kan vara svårare att lära än större hundar. Inte att dom e trögare, utan behöver oftast bara mer tålamod och tid att få lära sej en sak. Något jag dock måste få henne att träna bort e att hon inte får vara rädd när en annan hund skäller eller går förbi. Har ingen aning varför hon plötsligt blivit så, men det gäller ju att bara gå förbi och visa att hunden som passerar inte e farlig.

Har även tänkt på om hon nu inte blir så mycket större, då måste jag ju ha något som gör så hon själv kan ta sej upp i sängen. Där finns ju trappor men dom verkar vara rätt dyra, runt 300-500;-. Och det tänker jag inte ge, så jag får tänka lite på den biten, om jag kanske kunde göra en själv..fast det blir nog inte så bra xD
Aja, jag får som sagt tänka på det. Jag kommer nog på något. Eller hittar något.

Hon fick förresten lite kläder idag, dock så var allt för stort och den ena tröjan fatta jag inte ens hur den skulle sitta för spände man runt magen så kunde hon inte röra frambenen, släppte man lite så blev den för stor..Men men får hitta nåt som passar henne ordentligt.

Nu ska "vi" sova (hon sover redan) så får man förhoppningsvis sova längre än till 7 om inte fisen vaknar ^^

Puss på er!

Ullared imorron..

...Men inte för mej för jag har ju lillen och ta hand om, det e mina föräldrar och syrrorna som ska åka dit. Hade dock vatt kul o följa med, va drygt ett år sen jag var där. Men jag bad iallafall mamma att bl.a titta på en jacka till Kelzie till vintern. Också en liten snuttefilt för hon snodde Kaspers snutte hela tiden idag :P hihi. Men jag tror knappast dom har hundkläder där faktiskt, e osäker på det.
Dom blir väl borta i stort sett hela dan så jag och snuttan stannar hemma och busar och myser istället :)

Just nu ligger jag och tittar på Jakten på lycka, Kelzie ligger vid sin nalle här i sängen och sover så gott, min lilla prinsessa :) Förlåt att jag håller på och gulligullar hela tiden men jag e bara så himla glad att jag har henne, att hon e min. Min lilla som jag kommer få se växa upp, och få dela min tid med. Så glad :)

E så härligt när man vaknar och hon ligger i ens famn och tittar på en ♥


H&M Beställning!

Tog och gjorde en liten beställning på H&M igår. Det blev uppdelat i två delar så jag får tröjorna och bandeau-bhn först. Hade jag tagit allt i samma hade jag inte fått det förrän i slutet av Oktober, men nu får jag första nästa vecka :) Och självklart ska man ha en Hello Kitty tröja om man själv heter det :D

Det e rätt bra att man e så kort som man e för jag kan handla billigt inne på tjejavdelningen då :D Där går det ju upp till 170 har jag för mej och jag e ju mindre än så så det e superbra, för man sparar verkligen på att vara mindre :) Men jag köper oftast bara byxor och sånt där för tröjorna kan ju ha en förmåga att glittra lite och ha massa krusselurer på som inte e så fint, men byxor e lugnt.

Fin fint paket kommer alltså snart komma till mej :) H&M e ju också min favoritbutik då dom både har rätt billigt samt (det viktigaste) fina kläder.

Jag e inte så mycket för smycken och sånt faktiskt. Det enda jag brukar ha e en silverkedja. Armband kan jag oftast inte ha då mina handleder e så smala att dom trillar av. Armbanden alltså ^^, Men nu tänkte jag att jag kunde beställa några vanliga örhängen som kan passa både till vardags och vid lite finare tillfällen. Och jag tog dom silvriga för silver e ju absolut finare än guld :)

Nu ska jag ta fram lite frukost och sen börjar Våra bästa år efter Rachael Ray som jag just nu ser. 

Puss på er! :)

Idol har sina goda stunder.

Hörde förresten en superbra låt idag på Idol. Hörde dock inte så mycket just där men jag sökte upp den och den var ju helt underbar. Riktigt fin ballad låt!

Och förresten så e där ingen sådär storfavorit i Idol i år. Ingen som klår min underbara Lars ^^, hihi. <3


BAND OF HORSES THE FUNERAL


Tid och tänka på julklapp..

Jag har faktiskt tänkt på julklappar idag. Surt egentligen för då e det vinter och kallt och allt sånt skit som jag hatar. Men det e ju ändå rätt så snart..
Vi brukar köra något som heter klämmeklapp där man får köpa vadsomhelst för 200;- och sen ska man sätta ett nummer på paketet, t.ex 2, och sen får man dra ett nummer och se vilket paket man får. Får man då 2 som var sitt eget så får man byta med någon annan. 
Jag har fortfarande inte riktigt någon aning om vad jag ska köpa, men jag hittar något förhoppningsvis snart.

Jag rensa även min garderob för några dagar sen. Hade en del som låg på vinden sen förra loppisen som inte blev sålt. Blev en hel bananlåda full med kläder :D Först va det tänkt att kläderna skulle gå till Röda korset, men man kan väl inte vara helt 100 på att alla kläder går dit, så mamma hade pratat med någon idag som tar med kläderna till Polen till ett barnhem där, så det e ju roligt när man vet att någon kommer bli glad över det som kanske de flesta annars hade åkt upp och slängt på återvinningen. Bättre och ge det till människor som behöver det då. Eftersom pappa jobbar på ÅVC så vet jag att många slänger saker som e helt nya, tro det eller ej. Grejerna e inplastade och hela. Dom sakerna hade de lätt kunnat skicka iväg eller ge till någon behövande. Men folk tänker inte längre än vad näsan e lång. Säger man så förresten? Aja de flesta näsor e rätt korta så det kan ju stämma :P

Ska nog även ta och beställa hem lite nya kläder från H&M ikväll. Fick lite pengar av min bror idag så tänkte att pengarna skulle få njutas av av några riktigt fina plagg :)

Nu e allt äntligen över!

Röntgen idag gick bra. Och snabbt med. Tog runt 20 minuter sen fick jag hoppa av bädden och gå. Jag skulle få göra ett ultraljud om dom såg något men den slapp jag göra så nu e jag äntligen frisk från all den skiten *happyface* Förhoppningsvis slipper jag sjukhuset på många, många år.

När jag kom hem skulle jag egentligen laga något då jag inte ätit nåt på en hel dag, men pappa hade satt på fika så jag slängde i mej ett par kakor istället xD Var ju så hungrig så jag kunde bara inte låta bli. Men får ta och laga något senare.

Jag hoppas jag snart får berlockerna jag beställde. Känner nu att jag behöver något pilligt och göra för det drar i fingrarna lite :P Förra året var jag ju helt inne i att sticka. Nu e det annat pyssel. Leka lite med lera, känna sej som ett barn igen ^^ hihi.
Får dra ner till Boan en dag och handla hem lite fimolera och lite annat :)

Både snuttarna ligger och sover så det e lugnt, så jag kan nog spela Sims i lugn o ro, en stund iallafall :P

Röntgen ändå..

Idag måste jag fasta, trist om något. Jag fick ett brev dagen efter jag skrev här att dom inte skickat något. Så imorron ska jag röntgas och det e bara så jävla onödigt. Varför inte bara låta mej göra ett ultraljud som e säkert ?
Jag fick göra en sån här röntgen innan min operation och då kunde dom inte se ett skit trots att där fanns stenar. Så det kommer inte förvåna mej om det inte funkar nu heller, men nu slipper jag iallafall ligga där och i smärta. "Ligg still nu!". Ja det e väldigt lätt när det känns som man ska dö :P
Men trist att behöva fasta.


E hundvakt idag, e det från måndag-torsdag varannan vecka. Och han e snäll och rätt lugn trots han e valp. Kelzie kan ju få sina fnatt och springa runder som en liten hysterisk hyena :P så kul.

Ska titta klart på Våra bästa år och sen får jag laga något, får äta till tolv iallafall.

Skriver senare om jag orkar! :)

Yummy charms 4 you!

Titta vilka härligheter jag har beställt. Chokladspegel, mumsiga tårtor, sockersöta munkar och färgglada biskvier. yummy :D Dock går dom inte att äta utan e små berlocker som jag ska sätta i halsband, nyckelringar och vanliga ringar. Och dom e faktiskt inte heller till mej, utan till er :)



Någon gång tänkte jag även att jag skulle testa på och göra såna själv, men det e nog svårare än man tror men försöka kan man :)

Igår hittade jag även en fin berlock som låg i en låda som jag tänkte Kelzie kunde ha. Inte nu men när hon blir lite större, också får jag köpa ett halsband som passar med, vitt kanske skulle bli fint? Aja får titta läget :)

Tyckte den var rätt fin och ha till henne, min lilla prinsessa :)
Nu ska jag sätta på lite mer kaffe och sen ska jag kolla läget på Fejsan, vovvarna sover gott både två så jag har det lugnt för tillfälligt. Kollar nog på någon hundsida också senare och ser om där e något :)

Men ha en fortsatt bra dag så skriver jag mer sen!





No cruel cosmetics

VeggieToppen



RSS 2.0