Djurtestar Lumene?

Har funderat på att ta en beställning på E.L.F igen  då jag behöver bl.a ny mascara, nytt läppstift och ny foundation. Men så hittade jag även ett annat jättefint läppstift från Lumene, men så e ju den stora frågan om dessa använder sej av djurförsök eller ej. De finns inte med på PETA's hemsida men de skriver själva såhär:

"Lumenes produkter testas inte på djur. Vi använder alternativa metoder för att garantera produkternas säkerhet."

Men så kan ju vem som helst skriva, frågan e om det hela stämmer. Visst, e man osäker så borde man inte beställa men läppstiftet e Precis så som jag vill det ska vara. MEN jag tänker inte beställa det förrän jag e säker på att de verkligen inte djurtestar något.VET NI OM LUMENE DJURTESTAR?

En förtjänad paus!

Blev visst inget skrivande igår. Har bara haft annat och göra.
Har en liten paus nu från smyckestillverkningen, blir mycket så att man jobbar hur länge som helst utan avbrott när man jobbar själv, så jag tycker jag förtjänar denna lilla paus :) 
Har även fått hem Ear cuffs i guld så det kommer snart också att finnas i shopen. Har dock inte hunnit lägga in allt än som jag har gjort men ska ta och göra det sen ikväll. 
En 10 minuter ska jag ha till iallafall! hihi.

Puss på er!

Animal testing!


Titta på videon, säg vad ni tycker! Det e minst sagt vidrigt hur människor kan bete sej emot oskyldiga djur!


Smyckesnyheter!

Jag håller på för fullt och lägger in det jag har gjort de senaste dagarna. Men då jag e så himla seg så tar allt mycket längre tid än vad det borde. Ska även snart ut och träffa Elin så då blir det ännu mer tid som försvinner, men sen ska jag allt se till och fixa in resten :)

Smyckena finner ni inne på mewana jewelry

I hate it!

Sitter just nu och väntar på postamannen som snart e på väg. Jag beställde lite nya varor i lördes så jag får se om det hunnit komma idag eller ej. Sen blir det till att fota lite och lägga in lite nytt i shopen :) 

Har ni någon gång vaknat och känt att hela kroppen e öm, som om man hade blåmärken över hela kroppen? 
Jag får så ibland, som nu t.ex. Det e speciellt vid revbenen och går bak om på nedre delen av ryggen. Det syns ingenting, jag e inte blålila eller något, men jag fattar inte varför detta händer... Jag kan ju inte röra mej utan att hela kroppen värker. Och sen har jag fortfarande nacksmärtorna kvar...

Sen inte nog med det. Mitt eksem på magen vill tydligen visa sej redan NU, utan att jag utsatt mej för värme.
Hatar verkligen att eksemet har spridit sej. Får utslag i ansiktet med efter jag duschat och hela jag blir helt röd. 

Jag har ju kylningskräm för det, men det e bara för att det inte ska bli värre, det hjälper ju inte mot att jag Inte får det. Aja jag e ju van vid eksem, har haft det sen jag var 5 år så det e bara att acceptera att det nog aldrig kommer försvinna riktigt.Inte kul och ligga och steka vid stranden och vara rödprickig överallt >_<

The moment of truth!

Här har ni sanningen bakom Kitty.

Så här har ni mej helt utan smink, oplockade ögonbryn, ofixat hår, finnig och blek. Kitty is ready to sleep!Och här har ni mej med smink, fixade ögonbryn, fixad hy och hår. Kitty is ready to party!


Förlåt för ögonen bara. Men ja, ni ser ju skillnaden. Rugguggla 1 x Rugguggla 2! :D

Jag vill mest bara säga att ingen direkt e perfekt. Jag e långt ifrån från att ha en bra utsida men man får ju försöka ändå. Det får man försöka kompensera med en bra insida, och det tycker jag faktiskt att jag har.
Jag har nog iofs blitt mer...irriterad och förlåter inte längre lika lätt som förr, för det har man lärt sej att e man för snäll, då utnyttjar folk en direkt. Men att vara lagom e ok, och jag försöker verkligen se den goda sidan hos människor även om det kan vara svårt med vissa människor.

But you got the point. Har du en fin insida, så blir din utsida automatiskt fin. Men har du en ful insida så kvittar det hur snygg man e, man blir ändå ful för mej. Om ni förstår min tankebana. 
För mej själv bryr jag mej jätte mycket om utsidan..men för andra bryr jag mej jätte lite. För mej räcker en fin insida.


Men nu ska jag gotta mej lite sen blir det nog snart sovning annars kommer det slå runt imorron och kommer vara helt jävla död om jag inte lägger mej relativt tidigt idag!

Så jag säger godnatt till er nu och sov så gott! :)

Is this me and....me?

Igår kom det upp en liten tanke hos mej som sa "undrar om folk tror man ser ut som man gör" och nä,
det e självklart man inte gör det. Sanningen bakom Kitty finns där någonstans, bakom all makeup finns en riktig människa faktiskt, tro det eller ej! :P Jag e som 2 olika personer vad gäller att ha eller att inte ha smink.

Detta kommer jag ladda upp lite senare då jag ska ut med Kelzan nu och träffa en kompis. Men sen kan ni vara säkra på att det har laddats upp. Vänta ni bara, så ska ni få se hur en Riktig häxa ser ut! ^^


Puss på er!

Gå och lägg dej, kvinna!

Jag fick mina pengar i torsdes från Försäkringskassan och gick snabbt in på H&M och köpte min jacka. Tyvärr var den ju slut i beige så det fick bli den mörkgråa. Hade väl egentligen inget emot den, den beiga kändes mer vårig/somrig bara. Men det ska nog funka med denna med :P
Jag tror ni tänker som jag, "Vad fan gör kvinnan uppe nu??" och det ska jag förklara så bra att det vet jag fan ta mej inte. Gå och lägg dej skriker min hjärna, och det har den gjort i ett antal timmar nu. Men ändå så sitter (ligger) man här och nästan håller uppe ögonen med tandpetare. Okejdå, kanske inte riktigt. E väl ganska pigg för och vara vid denna tidpunkt konstigt nog. Brukar annars alltid ligga och snarka nu. Men det gör jag nog snart, och det kan jag nog nästan lova t.om. Nästan!


zzZzz lika bra och falla i sömn. Godnatt!

New jewelry!

Oj, blev visst inget inlägg alls igår. Hade fullt upp faktiskt. Gjorde en massa smycken och fotade allt och sådär så jag tänkte inte ens på att skriva något. 
Här får ni iallafall lite smakprov vad som snart kommer finnas att köpa i shopen :)


Vägen till vegoland!

Idag fick jag mitt efterlängtade paket så jag har suttit och gjort lite smycken. Fick även ett paket från Djurens Rätt som jag beställt. Det e bl.a lite recept och sen e det en liten bok där det står lite information och lista på produkter som e veganska som man kan hitta i vanliga matbutiker.
Vill du själv beställa hem detta paket så skriver du ett sms med text "VEGO" till "72120" så får du hem det gratis.
No cruel cosmetics

VeggieToppenRSS 2.0