AF kan ta sej!

Såja, då var man hemkommen från AF. Ööh säger jag bara. Jag vill inte va inskriven där längre. Vem vill söka massa jobb som man inte ens vill ha? Jag tänker inte göra det. Och sen att dom troligtvis kommer tvinga ut mej i vården...Fan ta dom!
Jag kan nog sköta mej själv. Tänker inte låta andra bestämma över vad Jag ska göra med Mitt liv!
Såja, då var man hemkommen från AF. Ööh säger jag bara. Jag vill inte va inskriven där längre. Vem vill söka massa jobb som man inte ens vill ha? Jag tänker inte göra det. Och sen att dom troligtvis kommer tvinga ut mej i vården...Fan ta dom!

Jag kan nog sköta mej själv. Tänker inte låta andra bestämma över vad Jag ska göra med Mitt liv!

Blir så sur. Som ni säkert kan se. Jag säger ju vad jag vill göra, men som vanligt blir man ignorerad.


Orka vara jag!


Zombie Kitty!

Jag vaknade nyss, men vet inte varför jag e så trött, blev ju ändå runt 8 timmar.
Jag har iofs vaknat ett antal gånger och sen väckte Kellan mej vid halv 7 och ville trava ut i kylan. Inte direkt någon höjdare att gå som en zombie i mörker, men det gick.
Imorron ska man till AF. Inget man ser fram emot direkt, men jag hoppas det inte syns att jag ljuger. E så kass på det. Så genomskinlig,
Jag vaknade nyss, men vet inte varför jag e så trött, blev ju ändå runt 8 timmar.
Jag har iofs vaknat ett antal gånger och sen väckte Kellan mej vid halv 7 och ville trava ut i kylan. Inte direkt någon höjdare att gå som en zombie i mörker, men det gick.

Jaha, och imorron ska man till AF. Inget man ser fram emot direkt, men jag hoppas det inte syns att jag ljuger. E så kass på det. Så genomskinlig. Men får nog dra fram det ansiktet så man kan få lite pengar. Det ska nog gå. Kanske.

Tänk att planen var att vara utflyttad från detta stället vid februari, men så kommer det nog inte bli.
E nog fast här ett tag till *suck*

Nu ska jag klä på mej och fixa fejset, jag hör vi har en gäst så får väl sluta se ut som en zombie.


Förresten, om ni vill höra min kommande låt så kan ni lyssna här

Puss på rumpan!


Knock you down

Har suttit med FL nu i någon timme och byggt lite. Började som vanligt på en ny igen, men denna jag suttit med var mest bara för skoj. Den e inte finslipad eller något utan har bara slängt ihop någon melodi och kickar osv. Gillar själva melodin på hon som sjunger i den så därför fick det blir något snabbt.

Lyssna gärna → Knock you down


Fick ett brev från Ystads Lasarett innan idag och tänkte att nu jävlar har man fått värsta räkningen eller att dom kommit på att jag ska in och röntgas igen. Nädå, det var bara lite information om att mina njurar såg bra ut och att jag inte behövde komma in och undersökas nå mer. Jaha, nä vad bra att jag fick reda på det. Har bara väntat i sisådär 6 månader och undrat om allt stod rätt till. Jävla kötthuven! Helt ärligt. Gör dom så ? Tänk om jag haft värsta stora tumören, e det meningen JAG ska kontakta dom angående mina jävla njurar? Nä tror inte det va.

Tur för dom att jag inte trilla av pinn under det halvåret. Hade kunnat strypa hela högen där!

Nä nu blir det mat.

Eurodancer!

Sitter just nu och lyssnar på min lista på Youtube. Väldans vad duktig jag e på att hitta bra musik. Nästan så att man borde få en medalj. En rosa medalj då, of course!

Har även börjat på en ny låt förresten. Minns ni Eurodancer? Gör en låt av den fast med lite text, också e det ingen technolåt heller för den delen.. Och tyvärr e det jag som sjunger och jag har inte direkt nån studio där jag sitter och spelar in texterna utan det görs i mina kassa hörlurar. Inte dom nya, då hade det blivit helt ok. Nä, dom kan jag inte använda längre i den stationära för Kelzie kände för att bita sönder den delen man sätter i i usbn. Så får använda mina gamla som låter halvt skramligt när man spelar in. MEN dock bättre än webcamen.

Jag vet inte ens om jag ska fortsätta på låten utan jag gjorde nog bara den för att få in lite nytt, få lite inspiration till en ny melodi. Men det har inte kommit än men jag e nog på god väg, känns det som.

Lilla Isac kommer vid 2-tiden med för Milla och Johan skulle på lite möten med Lucke och sådär. Så får spela lite Tekken med honom kanske, om han vill bli klådd alltså ^^.

Tänkte lägga in videoklippen först men det funkar inte att klistra in längre så får göra såhär istället *boring*
» DJ Mangoo - Eurodancer

Skönt och va hemma och vila!

Fy satan vad man har ont i benen nu. Och ryggen. Kom hem vid halv sju tiden och har inte förrän nu satt mej ner ordentligt för att vila kroppen. Jag kommer vara död imorron alltså!

Det var riktigt fräckt och se lilltösen, men hon kände inte för att röra sej så mycket men några bra bilder blev det allt. Sen tog vi en runda till Hansa tror jag stället hette. Handlade en superfin ljusblå tröja som kommer bli ordentligt använd. Och billig var den med, 149:- I love H&M ♥


KelleBelle var såklart nyfiken :)

Och såhär ser den ut på. Najsig!

Just nu sitter Kitty och har roligt av filmen Dum och dummare. Den e förjävla rolig den! Klockren!

Malmö City!

Jaha och då kände routern för att lägga av idag och har nu fått sätta i det mobila i datorn. Varför har jag denna tur? Det e nästan så att man vill nipa sej i armen för o se om man verkligen kan ha den turen som jag lyckats ha den senaste tiden. Men bara nästan!

Nog om det. Imorron ska jag, Challe och Sandra till Malmö och titta på bebisen i 3D. Kommer bli så fräckt och få se henne för första gången annat än i svart/vita bilder. Bara 4 månader kvar tills bebben e här. Mindre t.om. 
Sen ville Challe tydligen shoppa så vi ska väl till Entré och kolla läget. Har inte varit där än faktiskt så det ska bli skoj.

Snart e det även handboll på tvn, men för tillfälligt e det lite snack!
Så jag ska alltså försöka hålla mina ögon där *pekar* och inte här *pekar*

Puss på puddingarna!

Pigg och glá! Öhm.

Öh, kommer jag orka göra någonting idag tro? Om någon timme kommer jag ligga kvidandes, vridandes i sängen om jag inte gör något åt det. Alltså proppar i mej tabletter. Vill inte direkt ens vara i närheten av den smärtan så tror nog jag tar och käkar såna. Men just denna dag e det finito med en. Då vill man bara döda. Döda magen alltså! Och även om det gör skit ont så kan den smärtan inte mätas med och ha ont i njuren. Oohoh!
Och jag känner på mej jag kommer få ett återfall. Får småattacker ibland sådär bara. Och gör ont ibland när jag pee pee. Meeen meen, kommer det så kommer det. Orka ta sej till ett sjukhus.

Oh, nu spelas Rihanna - Only girl på MTV. Gutt och vakna till :)

Want you to make me feel, like im the only girl in the world ♥

Some last words.

Ska alldeles strax sätta igång filmen. Den hette visst Sweatshop och har fått sådär i betyg. Vissa sa den var riktigt dålig, men man har ju olika smaker, och jag tror nog denna kan duga en söndags kväll/natt innan läggning.

Har även lite fina bilder jag tänkte dela med mej av. Har valt bilder med fina texter på, lite sånt som folk borde tänka på mer eller som helt enkelt bara e fina.


Not today!

Ja då vann vi idag. Kändes riktigt gott och slå Kroatien. Och den där Doder... Wohoo, sicken king! Nä, det här gjorde vi riktigt bra.

Ska nog snart sätta igång en film. Har en på lager men minns dock inte var det var för nån. En ny var det iallafall. Får se om Kellan vill titta med mej annars får jag väl se själv då. Som jag aldrig brukar. Hm.

Jag vill inte riktigt säga hur jag mår i bloggen. För att förutom blogglistan ska min blogg endast fokusera på glimtarna i livet och det som gör mej glad. Inget annat! Men mitt mående e väl inte på topp. Har det väl iofs aldrig varit men det känns mer neråt än det brukar. Har lite krossade drömmar men får väl försöka ta mej ur dom och finna nya helt enkelt. 


Pointshop - Handla gratis!

Låter konstigt, eller hur? Men jag har varit medlem på Pointshop sen 2008 och har aldrig betalat för någonting jag köpt. Jag har dock inte varit inne där stadigt utan lite då och då, därför har jag inte särskilt mycket poäng. Men sist jag handlade något så var det ett presentkort på H&M (of course) för 250kr. Vilket faktiskt gick till den cardigan jag har på mej nu. Så för er som funderat om det e en seriös sida så behöver ni inte göra det längre. Det e seriöst ;P
Nu håller jag på att samla till ett Wii, eller ett XBOX 360, vet inte riktigt än. Men jag e ganska mycket poäng ifrån men jag har räknat ut att om ca 1 år så har jag råd. HAH! Lätt värt om man får det gratis!
Ska även handla Sims 3 spelet, grymt och ha det på tvspel.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och titta vidare på Pointan.

Puss på er!



No cruel cosmetics

VeggieToppen



RSS 2.0